hits

Sienna

London // Lifestyle // LGBTQ+

PSYKOLOGISTUDENT PÅ TREDJEÅRET I UTLANDET

 • Publisert: 19.10.2017, 10:00
 • Kategori: Study in England
 • English text under the pictures.

  Det er meg! Tiden har gått så utrolig fort. Det har gått opp for meg at om under et år er jeg ferdig med bachelor. Det er så skummelt, for jeg vil ikke slutte å studere. Jeg føler meg ikke klar for arbeidslivet. Jeg sikter nok på master rett etter bachelor, men har ingen anelse om hva jeg vil. Jeg har alltid vært veldig klar og bestemt på planene. De kan endre seg, men da vet jeg at jeg vil A istedet for B. Jeg har ikke surret rundt med hundre alternativer før. Alternativene er så forskjellige og om jeg velger ett må jeg utelukke et annet, i alle fall i noen år. Kanskje jeg bare skal studere til jeg dør.

  Et av alternativene som står sterkest er å gå klinisk psykologi. Jeg føler det er et av alternativene som lukker færrest dører og åpner flest. Med det kan jeg jobbe som psykolog (etter doktorgrad), ekspert i en organisasjon, innen markedsføring osv. Man kan gjøre så mye med psykologi. De andre alternativene mine går på mer konkret organisasjonsarbeid, likestilling og internasjonale relasjoner. Og noen mer kunstneriske/kreative veier.

  Studenter: hva studerer du? Alle: hvilke planer har du for fremtiden? Jeg synes alltid det er så spennende å høre!


  Noen bilder fra den første studieuka! // Some pictures from the first study week!

   

  That's me! The time has flown away. I have realized that I will finish my Bachelor in under a year. It's scary, because I don't want to stop studying. I don't feel ready for working life. I will probably aim for a Masters degree straight after my Bachelor, but I have little clue about what to choose. I have always been so sure about my plans. I can change my mind, but I have always know that I want to do A instead of B. I haven't been confused with a hundred options before. The alternatives are very different, so if I choose one I might exclude another, at least for a few years. Maybe I should just study until I die.

  One of the alternatives that I prefer is to do Clinical Psychology. I feel like that is one of the options that open up the most doors and shut few. With that, I can work as a psychologist (after a Phd), an expert in an organization, within marketing, etc. You can do so much with Psychology. The other alternatives are related to different things, like more specific organization/NGO work, equality work and international relations. And some more creative/artistic ways.

  Students: what are you studying? Everyone: what plans do you have for your future? I always think that's very interesting to hear!

 • Publisert: 19.10.2017, 10:00
 • Kategori: Study in England
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria

  19.10.2017 kl.11:24

  Så utrolig spennende og flink du er! Fine bilder :-)

  SIENNA

  19.10.2017 kl.11:49

  Victoria: Ja, det er veldig spennende! Takk <3

  Skriv en ny kommentar