hits

Sienna

London // Lifestyle // LGBTQ+

HALLOWEEN

 • Publisert: 05.11.2017, 17:48
 • Kategori: LGBT/Relationship
 • Litt sen med Halloween-posten. Dette var våre siste-liten-"kostymer". Bare sminke egentlig. Vi dro til Heaven - en gay club i Central London (der jeg møtte Kira første gang). Det var bra stemming i begynnelsen, for vi var der tidlig og slap kø. Da klokka ble litt mer fylte det seg dessverre opp med creepy menn som bare sto rundt og glodde på damene. Veldig kjipt at det skjer i det hele tatt, men litt ekstra kjipt i en klubb som er ment for skeive. En time tidligere følte jeg at jeg kunne shake løs bekymringsfritt, men det er veldig ubehagelig når det blir som det ble. Jeg blir veldig oppmerksom på ting rundt meg i sånne situasjoner og klarer ikke ha det gøy. Det føles også feil å la creeps endre humøret mitt, så nok om det: Halloween ble bra. Spesielt med tanke på at jeg vurderte å sitte hjemme og skrive oppgave! Jeg nerder bra med skolen - det er digg.

  A little late Halloweenn post. Here are our last minute "costumes". Just make-up really. We went to Heaven - the gay club in Central London, where I first met Aquira. It was quite fun to begin with, we were there early and avoided queuing. Unfortunately it filled up with creepy dudes who just stood around looking at women. It sucks that this happens at all, but it sucks a little extra in club meant for gay people to feel safe and free. I get so over-aware of my surroundings in situations like that and I just can`t have fun. It also feels wrong to let the creeps change my mood, though, so enough about that! Halloween turned out alright, especially as I considered staying home with my literature review, hehe. I'm geeking this third uni year, I love it.

   

   

 • Publisert: 05.11.2017, 17:48
 • Kategori: LGBT/Relationship
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria

  05.11.2017 kl.18:54

  Så koselig!! Veldig fine bilder :-)

  11.11.2017 kl.22:17

  Jeg tror du skal slappe litt mer av, angående det at du hele tiden føler menn gir deg uønsket oppmerksomhet, kun fordi du er gay (ifølge deg). Menn stirrer generelt på kvinner, og ikke spesielt på kvinner KUN fordi de er skeive. Føler du får hver og en situasjon til å handle om creepy menn som behandler deg på en ekkel måte. Prøv å bli litt mer avslappet rundt det og ikke ha dine «guards up». Jeg er selv gay og vet det finnes menn som stirrer litt. Men det gjør de både når jeg er med mim kjæreste og når jeg er alene. Kvinner også derimot :) Var ikke negativt ment, men mer «ta livet med ro og fuck alle ekle typer, og ikke gi de uønsket oppmerksomhet - de kan være ekle i et hjørne for seg selv». Btw, du og Aquira er et søtt par :)

  SIENNA

  13.11.2017 kl.12:28

  Anonym: Hei, Anonym.
  Hvorfor "tror du" jeg skal slappe litt mer av?
  Jeg tror ikke menn gir meg uønsket oppmerksomhet "kun" fordi jeg er skeiv. Noen ganger er det fordi jeg er med en jente. Noen ganger er det grunnet deres holdninger, samfunnet og andre samensatte faktorer som er for komplekst til å snakke om i en bloggkommentar. Hvis du følger med på bloggen fremover har jeg veldig lyst til å skrive mer om det, men jeg vil fordype meg skikkelig i temaet før jeg publiserer det på nettet.

  Jeg synes ikke jeg "får" en hver situasjon til å handle om creepy menn som behandler meg på en ekkel måte. Dessverre har jeg opplevd en del situasjoner, spesielt i London, som er ubehagelige. Jeg bryr meg også veldig om likestilling og tar nok ting spesielt innover meg fordi jeg så inderlig skulle ønske verden var annerledes.

  Kvinner stirrer også ofte på kjæresten min og meg og det kan være like ubehagelig. Likevel synes jeg det er spesielt ukomfortabelt å bli seksualisert, som ofte er min opplevelse i sammenheng med menn som stirrer (og da ofte plystrer, roper ting, smatter etter meg/oss, osv).

  Og tro du meg - jeg jobber med meg selv hver dag når det kommer til å tenke "fuck alle ekle typer".

  Vil også nevne at en av de store grunnene til at jeg blogger er for å belyse samfunnsproblemer på en enkel og grei måte; gjennom opplevelser for eksempel. Mye vil handle om legning! :)

  Takk for kommentaren, og for at du prøver å legge frem budskapet ditt på en grei måte. Jeg vil gjerne bruke kommentaren din og svaret mitt i et eget blogginnlegg.
  Og takk for at du synes jeg og Aquira er et søtt par! <3

  Skriv en ny kommentar